შებოლილი თევზის მობრაწულა

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. კალმახის ფილე დაჭერით 3 სმ სიგრძის ნაჭრებად. რძე გაათბეთ და კალმახის ნაჭრები ცოტა ხნით რძეში ჩაალბეთ. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. საცხობ ფორმას წაუსვით ცხიმი.
  2. ფქვილის, მარილის, დაკეპილი კარაქისა ა 4-5 ს.კ. ცივი წყლისგან სწრაფად მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი. გააბრტყელეთ, მოათავსეთ ფორმაში და გაუკეთეთ 1-2 სმ სიმაღლის გვერდები.
  3. კალმახი დადეთ საწურზე, დარჩენილ რძეს შეურიეთ კვერცხი და არაჟანი. დაუმატეთ მარილი, პილპილი და ჯავზი. კალმახის ფილე გაანაწილეთ ცომზე და მოასხით რძიანი მასა.
  4. აცხვეთ 35 წთ. გააგრილეთ, გადმოიღეთ ფორმიდან და მორთეთ კამით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

თევზი ღვინის სოუსში





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი