ინგრედიენტები:
სტაფილო – 500 გ.
ნიორი – 1 კბილი
სოიოს ზეთი – 2 ჩ.ჭ.
წითელი წიწაკა – 1 ჩ.კ.
დაფქული რეჰანი – 2 ჩ.კ.
დაფქული ძირა – 2 ჩ.კ.
მარილი გემოვნებით
მომზადების წესი:
სტაფილო დაჭერით გრძლად, ნიორი წვრილად. სტაფილო მოათავსეთ საწურზე და 3-4ჯერ მოასხით მდუღარე ზეთი, რათა კარგად გაიჟღინთოს. მოაყარეთ წიწაკა, რეჰანი, ძირა, ნიორი, მარილი და კარგად აურიეთ. გააციეთ 1.5 საათი.
ღორის ხორცის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი