შემადგენლობა:
მომზადება:
კიტრი, პომიდორი და მწვანილი გარეცხეთ კარგად. გათალეთ კიტრი და დაჭერით მრგვლად.
პომდიორი დაჭერით თანაბარ ნაჭრებად. ხახვი გაფცქვენით და გაჭერით შუაზე, შემდეგ დაჭერით
ნახევარგოლებად. მწვანილი დაჭერით წვრილად. ნიგოზი ჯერ გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში,
შემდეგ -ბლენდერში. დაჭრილი ბოსტნეული და მწვანილი შეურიეთ ერთმანეთს, მოაყარეთ
გატარებული ნიგოზი და მარილი და მოასხით ძმარი. წიწაკა შეგიძლიათ დაჭრათ და ისე შეურიოთ
სალათს, ან მთლიანი მიუდოთ გვერდით.
სოკოს და სიმინდის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი