ჭვიშტარი

შეგიძლიათ ჭვიშტარი ყველის მთლიანი ნაჭრებითაც მოამზადოთ.

შემადგენლობა:

მომზადება:

მჭადის ფქვილს დაუამტეთ გახეხილი ყველი, კვერცხის გული, ზეთი,თბილი წყალი ( იმდენი,რომ

გამოვიდეს საშუალო სიმაგრის მასა) და მოზილეთ. მიღებული მასა გაყავით სასურველი ზომის

გუნდებად, დააბრტყელეთ და შწვით ზეთიან ტაფაში დაბალ ტემპერატურზე ორივე მხრიდან.

ჭვიშტარი

3.8 (76%) 5 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ავოკადოს პიურე





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი