შემადგენლობა:
მომზადება:
გარეცხეთ სოკო, მოაცილეთ ფეხები. ქუდები დააწყვეთ სქელძირიან მოზრდილ კეცის ძირზე ერთ
ფენად, მოააყრეთ მარილი,მოასხით ზეთი და შედგით ღუმელში 250 გრადუსზე დაახლოებით 5 წთ.
სოკო ოდნავ რომ შეიბრაწება, მოაყარეთ წინასწარ პატარა კუბებად დაჭრილი სულგუნი ისე,რომ
სოკო სულ დაიფაროს. სულგუნმოყრილი სოკო კვლავ შედგით ღუმელში დაახლოებით 2 წთ.
სულგუნი რომ მოიბრაწება,კერძი მზად არის. გამოიღეთ ღუმლიდან და მაშინვე მიიტანეთ
სუფრაზე.
ინდაურის საცივი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი