შემადგენლობა:
მომზადება:
დატეხეთ შოკოლადი და კარაქთან ერთად გაადნეთ ორთქლზე. შეუჩერებლად ურიეთ მანამ, სანამ არ მიიღებთ ერთგვაროვან მასას. გადმოდგით ცეცხლიდან და გააციეთ.
ათქვიფეთ კვერცხი 100 გ. შაქართან ერთად ( შაქარი ნელ-ნელა ჩაამატეთ). დაჭერით ნიგოზი წვრილად.
გაციებულ შოკოლადს ფრთხილად დაუმატეთ დარჩენილი შაქარი, ფქვილი და დაჭრილი ნიგოზი. კარგად ამოურიეთ და ბოლოს დაუმატეთ ათქვეფილი კვერცხი, კარგად ამოურიეთ, რომ ცომის ფერი თანაბარი იყოს.
გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსზე. არც ისე ღრმა ფორმაში ჩადეთ საცხობი ქაღალდი და ჩაასხით ცომი. აცხვეთ 20-25 წუთი.
კექსი |
ყავისფერი შაქარი აუცილებელია? ჩვეულებრივით რომ გავაკეთო დიდი განსხვავებაა?
ყავისფერი შაქარით უგრო კარგი გამოდის ,მაგრამ რა თქმა უნდა ჩვეულებრივი შაქრითაც შეგიძლიათ გააკეთოთ