თევზის კუბდარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

შესაძლებელია, ნებისმიერი თევზი გამოიყენოთ და კალმახივით შეიზავოს. თევზი  გამოიყენოთ და კალმახივით შეაზავოთ. თევზი ფხებისგან გაასუფთავეთ და დააქუცმაცეთ. დაჭერით თხლად ხახვი, ქინძი და აურიეთ თევზთან ერთად. ცალკე მოამზადეთ შემდეგი მასა: ზეთი, აჯიკა დ მარილი შეურიეთ ერთმანეთში. შემდგომ კარგად შეზავების შემდეგ თქვენ თვითონ უნდა განსაზღვროთ, დასამატებელია თუ დასაკლებია აჯიკა ან მარილი. შემდეგ ჩვეულებრივ კუბდარის ცომში ჩადეთ ეს მასა და შედგით ღუმელში.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი