ღორის ხორცი ვაშლით

შემადგენლობა:

მომზადება: 

ვაშლი დავჭრათ. ღორის ხორცს მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, წავუსვათ მდოგვი, გავახვიოთ ფოლგაში.

ღორის ხორცზე დავალგოთ ვაშლის ნაჭრები. გაახვიოთ ფოლგაში, შევდოთ ღუმელში,

გამოვაცხოთ 180 – 200 გრადუსზე 1-1,5 საათის  განმავლობაში.

ღორის ხორცი ვაშლით

2.5 (50%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბეკონი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი