შემადგენლობა:
მომზადება:
კარაქი, შაქარი და კვერცხის გული ავთქვიფოთ კარგად. დავამატოთ გამდნარი კარაქი, ფქვილი.
კარგად ავთქვიფოთ. ცალკე ავთქვიფოთ კვერცხის ცილა და დავუმატოთ ამ მასას. კარგად ავურიოთ.
მიღებული მასა მოვათავსოთ მრგვალ ცხიმიან საცხობ ფორმაში. შევდოთ ღუმელში 170 გრადუსზე
30-35 წთ. როცა გამოცხვება მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.
ყაბაყის და შოკოლადის ნამცხვარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი