შემადგენლობა:
სიროფი:
მომზადება :
შაქარი და კარაქი ავთქვიფოთ ერთად. დავამატოთ კვერცხი, ვანილი და განვაგრძოთ თქვეფა.
დავამატოთ ფქვილი, გამაფხვიერებელი,შემდეგ ლიმონის და ფორთხოლის ცედრა. ბოლოს
იოგურტის და კარგად ავთქვიფოთ. მიღებული მასა მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ფორმაში, შევდოთ
ღუმელში 200 გრადუსზე 45 წთ.როცა გამოცხვება მოვასხათ სიროფი: არსებული ინგრედიენტები
ავურიიოთ ერთამანეთში კარგად.ვურიოთ მანამ სანამ თხელ მასას არ მივიღებთ.
'' ჩიტის რძე'' |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი