შემადგენლობა:
მომზადება:
ბრინჯი გავრეცხოთ, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ 7-10 წუთი. დავასხათ ბრინჯს ცივი რძე
და ვხარშოთ 15-20 წუთი. ცალკე ჯამში ჩავასხათ ნახევარი ჭიქა წყალი, მოვაყაროთ სახამებელი,
ჩავახალოთ კვერცხის გული და კარგად ავთქვიფოთ. 15-20 წუთიანი დუღილის შემდეგ მოვასხათ
ბრინჯს.. მოვაყაროთ ვანილი,შაქარი,ვხარშოთ 5 წუთი და გადავიტანოთ ფორმებში. გავახუროთ
ღუმელი 200 გრადსუზე და შევდგათ 5-10 წუთი.
ბატი-ბუტი კარამელით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი