შემადგენლობა:
მომზადება:
30 გრამ კარაქში მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ოხრახუში. დავუმატოთ კარგად გარეცხილი
მიდიები, მოვასხათ ღვინო და მოვაყაროთ მარილი. ტაფას დავახუროთ ხუფი და ვშუშოთ
საშუალო ცეცხლზე, სანამ მიდიები არ გაიხსნება. ამოვიღოთ მიდიები კერძიდან, გაუხსნელი
მიდიები გადავყაროთ. ბულიონი გავწუროთ. დარჩენილ კარაქში წამოვადუღოთ ბულიონი,
მოვასხათ მიდიებს და სუფრასთან მივიტანოთ გახუხულ პურთან ერთად.
ყაბაყი კვერცხით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი