შემადგენლობა:
მომზადება:
ფქვილის,საფუვრისა, 3ს.კ ზეითუნის ზეთის, 1 მწიკვი მარილისა და 70 მლ ნელთბილი წყლისგან მოზილეთ ერთვაროვანი ცომი. დააფარეთ და დადგით თბილ ადგილას 30 წთ.შეურიეთ ერთმანეთს 2ს.კ ზეითუნის ზეთი, თავშავა, პომიდორი, ადუღეთ შესქელებამდე და თან ურიეთ.შაშხი დაჭერით გრძელ ზოლებად, სულგუნი კი- კუბიკებად. რეჰანი გარეცხეთ და გრძლად დაჭერით. ეს ყველაფერი შეურიეთ პომიდვრიან მასას.გააცხელეთ ღუმელი 220 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. საფუვრიანი ცომი ფქვილმოყრილ ზედაპირზე გადაზილეთ და 8ნაწილად გაყავით. სამუშაო ზედაპირს მოაყარეთ ცოტაოდენი ფქვილი და ცომის ნაჭრებს ოლადების ფორმა მიეცით. კიდეები ოდნავ აამაღლეთ და წაუსვით ზეითუნის ზეთი. ცომზე გაანაწილეთ პომიდვრიანი მასა და აცხვეთ 12-15 წთ.
ფუნთუშები ვაშლის ჯემით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი