შემადგენლობა:
მომზადება:
ინდაურის ხორცს მოვაშოროთ ძვლები და გავრეცხოთ. საფანელი, გატარებული გაგრის ჩირი,
კაკალი, ვაშლის წვენი, ზეთი, როზმარინი, გაჭყლეტილი ნიორი და მარილი ავურიოთ ერთმანეთში.
მიღებული მასა გადავიტანოთ ხორცზე, გადავახვიოთ და შევკრათ ძაფით. შევდგათ ხორცი
ღუმელში და მოვამზადოთ საშუალო ცეცხლზე. მდოგვი გავხსნათ წყალში და გადავუსვათ
ინდაურს.
შემწვარი ხორცის ბურთულები მარტივად |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი