შემადგენლობა:
მომზადება:
თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ და მოვხრშოთ 1 თავ ხახვთან ერთად. მოვაშოროთ თევზს
ფხები და დავკჭრათ. პური ჩავალბოთ ცივ წყალში, გავწუროთ და შევურიოთ თევზს.
დავახალოთ 2 კვერცი,მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, მარილი,პილპილი,
და კარგად მოვურიოთ. მიღებული მასისგან გავაკეთოთ ბურთულები, მივცეთ კატლეტის ფორმა,
ამოვავლოთ 2 ცალ ათქვეფილ კვერცხში, საფანელში და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან.
ორაგულის ღვეზელი ისპანახით |
котлета – კეპილა
кишмиш – სკიჭი
დიდი მადლობა