ფუნთუშები

შემადგენლობა:

მომზადება:

საფუარი გავხსნათ წყალში, დავამატოთ მარილი, ზეთი და გავაჩეროთ 10 წთ. ფქვილს ნელ-ნელა

ჩავამატოთ საფუარი, მოვზილოთ ცომი და შევფუთოთ 2 საათი. ცომისგან გავაკეთოთ პატარა

გუნდები, გავაბრტყელოთ, წავუსვათ ათქვეფილი კვერცხის გული დ ნაღები, მოვაყაროთ სეზამის

მარცვლები, დავალაგოთ პერგამენტიან ქურის ტაფაზე და მოვათავსოთ გამოსაცხობად 180 გრადუსზე

20 წთ.

ფუნთუშები

4.8 (96.67%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ხორციანი ბლინები





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი