შემადგენლობა:
სიროფისთვის:
მომზადება:
ფენოვანი ცომი გავაბრტყელოთ თხლად, დავჭრათ 6 ტოლ ნაწილად. პირველი ფენა დავაფინოთ
კარაქწასმულ ქურის ტაფაზე, მოვასხათ გამდნარი კარაქი. დავადოთ კიდევ 2 ფენა ცომი, ყველა
მათგანს წავუსვათ კარაქი, მოვაყაროთ გახეხილი ნიგოზი, დარჩენილი 3 ფენაც რიგრიგობით
დავალაგოთ, თან წავუსვათ კარაქი. ფახლავა დავჭრათ რომბებად და შევდოთ 180 გრადუსზე
გახურებულ ღუმელში 40 წთ. მზა ფახლავას მოვასხათ გაციებული სიროფი, რომელიც ასე
მზადდება: შაქარს დავასხათ წყალი,წამოვადუღოთ ,შევურიოთ ლიმონი წვენი და გავაციოთ.
ბლომანჟე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი