შემადგენლობა:
მომზადება:
კარტოფილი გავრეცხოთ, დავჭრათ რგოლებად. სოკოც დავჭრათ რგოლებად და მოვასხათ
ლიმონის წვენი. წვრილად დაჭრილი ოხრახუში შევურიოთ გახეხილ ყველში და საფანელში.
ფორმას მოვუსვათ ზეთი, კარტოფილი და სოკო ჩავაწყოთ ფენა-ფენა, ყოველ ფენას მოვაყაროთ
მარილი და პილპილი, საფანელის, მწვანილის და ყველის ნაზავი, მოვასხათ ზეთი
და გამოვაცხოთ 175 გრადუს ტემპერატურაზე 1 საათი.
ხორცი ფრანგულად |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი