შემადგენლობა:
მომზადება:
ფილე შუაზე გადავჭრათ ისე, რომ წიგნივით გადაიშალოს. დავბეგვოთ, ორივე მხრიდან, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი.
ნიორი გავარჩიოთ და დავკეპოთ. გავანაწილოთ ნიორი ფილეს მთელ ზედაპირზე და მჭიდროს გადავახვიოთ. დავამაგროთ ხის ჩხირებით.
ავიღოთ ისეთი ტაფა, რომელსაც ღუმელშიც შედვგამთ. გავადნოთ კარაქი და დავბრაწოთ რულეტი გარედან. შემდეგ გადავაფაროთ ფოლგა და 200 გრადუსზე 20 – 30 წუთით გავაჩეროთ.. დორდადრო ტაფაში დაგროვილი ცხიმი ვასხათ და როლეტიც გადავაბრუნოთ.
შეგვიძლია მივირთვათ თბილიც და გაცივებულიც. გაციების შემდეგ თხლად დავჭრათ.
სატაცურის სუფლე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი