ბრიუსელი კომბოსტო წიწიბურათი

შემადგენლობა:

გარნირი:

მომზადება:

კომბოსტო გავრეცხოთ და შევაშროთ. ღრმა ტაფაში გავაცხელოთ ზეთი და ჩავყაროთ კომბოსტო. 12 წუთის განმავლობაში ვშუშოთ საშუალო ცეცხლზე, შემდეგ კი დავასხათ წყალი და დავახუროთ სახურავი.

როცა წყალი დაშრება და კომბოსტო დარბილდება 3-4 წუთის  განმავლობაში მაღალ ცეცხლზე შევბრაწოთ. პარალელურად ქვაბში ჩავყაროთ გარეცხილი ბრინჯი,  წიწიბურა და ცხიმში რამდენიმე წუთი მოვხალოთ/

შემდეგ დავასხათ წყალი, დავაყაროთ მარილი და თავდახურული მოვხარშოთ საშუალო ცეცხლზე. დაახლოებით 20 წუთში, როდესაც წყალი დაშრება და მარცვლებული მოიხარშება, გარნირი მზად იქნება. მივირთვათ კომბოსტოსთან ერთად.

ბრიუსელი კომბოსტო წიწიბურათი

3 (60%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჩებურეკი სოიოს გულსართით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი