მაყვლის მურაბა

მომზადება:

4 კგ მაყვალი მოათავსეთ სამურაბე ჯამში. ფენა-ფენა მოაყარეთ 2 კგ შაქარი, გააჩერეთ რამდენიმე საათი.

მოხარშეთ სიროფი 2 კგ შაქრისა და 4 ჭიქა წყლისგან, დაასხით მაყვალს. ხარშეთ 15-15 წუთის დუღილით

3-ჯერ. შუალედებში გააცივეთ. თუ სიროფი თხელი დარჩა კიდევ გააგრძელეთ დუღილი. რომ გაცივდება

ქილებში მოათავსეთ ჯერ მაყვალი და შემდეგ დაასხით გაწურული სიროფი.

მაყვლის მურაბა

3.8 (76.67%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ატმის ჯემი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი