მასალა:
მომზადების წესი:
მომზადების წესი, ხორცის კატლეტის მომზადების იდენტურია. მოვხალოთ და შემდეგ მოვხარშოთ წიწიბურა. მოხარშვის და გაგრილების შემდეგ აუცილებელია გავწუროთ წიწიბურა. ხორცის გასატარებელ მანქანაში წიწიბურასთან ერთად გავატაროთ ზემოთ მოცემული ინგრედიენტები. შევაგემოთ წითელი წიწაკით, ცოტაოდენი ხმელი ქინძით, უცხო სუნელით, ცოტაოდენი ზაფრანით , მარილით და ასევე შეგიძლიათ ცოტაოდენი სვანური მარილი. ამოავლეთ საფანელში და შეწვით ზეითუნის ზეთში საშუალო ცეცხლზე.
სამარხვო ბურთულები |
კვერცხი არ უნდააააა????
საფანელი რაა არისს ???
mec ver gavigee tu cert recept bolomde daceret garkvevit, safaneli ra arisss fqvilis safaneli tuuuuuu
საფანელი იგივე დაფხვნილი გახუხული პური, ძირითადად კატლეტების ამოსავლებად იყენებენ