შემადგენლობა:
მომზადება:
ცვი წყალში გარეცხეთ ღვიძლი. გაფცქვნილი ვაშლი დაჭერით წვრილად. ხახვი დაჭერით თხლად. 50 გრ
კარაქში კარგად შებრაწეთ ხახვი და მოაყარეთ მარილი. შემწვარი ხახვი შეინახეთ თბილად. 30 გრ კარაქში
კი შეწვით ვაშლი. ისიც გადმოდგით თეფშზე და შეინახეთ თბილად. ქათმის ღვიძლს მოაყარეთ პილპილი,
ამოავლეთ ფქვილში და შეწვით 50 გრ კარაქში. 4 ნაჭერი პური გახუხეთ. თითოეულს ზევიდან დაადეთ
ღვიძლის ნაჭერი, მოაყარეთ ხახვი და დაჭრილი ვაშლი. გააფორმეთ მაიორანით.
ბოსტნეულის საზაფხულო სუპი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი