მწვანე ხახვის და შაშხის კომბინაცია ნამდვილად საინტერესოა!
შემადგენლობა:
მომზადება:
ლობიოს თავი და ბოლო მოაცალეთ და გარეცხეთ. ქვაბში გაადნეთ კარაქი და შეწვით დაჭრილი შაშხი.
ხახვი დაჭერით და ჩაყარეთ ქვაბში, რომელიშიც შაშხია. დაახურეთ თვსახური და კარგად მოშუშეთ.
დაამატეთ ლობიო, შეაზავეთ მარილით და პილპილით. დაასხით 125 მლ წყალი და ადუღეთ 7 წთ.
თან განუწყვეტლივ ურიეთ. დაამატეთ დაჭრილი ოხრახუში. სუფრაზე მიიტანეთ შემწვარ ხორცთან
ერთად.
შემწვარი ღორის ხორცი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი