მომზადება:
500 გრ სიმინდი ფქვილისგან მოზილეთ ცომი. მოხარშეთ 250 გრ ლობიო, გაწურეთ, შეაზავეთ ზეთში
მოშუშული 2 თავი ხახვით, 50-50 გრ ქინძით, ოხრახუშით, ქონდარით, ნიორით, შავი პილპილით,
მარილით და წიწაკით გემოვნებით. ცომის ნახევარი დადეთ ცხიმწასმულ ცხელ ტაფაზე, დადეთ ზედ
შეზავებული ლობიო და დააფარეთ ზედ ცომის მეორე ნაწილი, შეასწორეთ ისე, რომ ლობიო არ ჩანდეს
და გამოაცხვეთ ორივე მხრიდან.
ბადრიჯანი მწვანილის გულსართით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი