მომზადება:
ერთად აურიეთ 2 ჭიქა რძე, 1/4 ჭიქა საფუარი, 4 ც კვერცხის გული, 1/4 ჭიქა კარაქი, 1 ც ლიმონის კანი, 2/3
ჭიქა ქიშმიში, 1/2 ჩ.კ დარიჩინი, 4/5 ჭიქა პურის ფქვილი, კარგად აზილეთ, დაუმატეთ ამოყვანილი
4 ც კვერცხის ცილა. ცომი თუ თხელი გამოვა, დაუმატეთ ფქვილი.
დააფარეთ თბილად. როცა ცომი კარგად აიწევს, დაამრგვალეთ და გამოაცხვეთ ღუმელში საშუალო
ტემპერატურაზე.
ფუნთუშა ყველით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი