მომზადება:
კარგად მოხარშეთ ცალცალკე თითო ჭიქა წიწიბურა და ბრინჯი. გაწურეთ, გაატარეთ ხორცსაკეპში, მასთან
ერთად გაატარეთ აგრეთვე, 2თავი ხახვი, 3 კბილი ნიორი, წიწაკა, 30-30 გრ მწვანილი გემოვნებით.
დაუმატეთ შავი პილპილი, მარილი, მარილი, 2 ც კვერცხი. კარგად აურიეთ, დაყავით გუნდებად. ამოვლეთ
საფანელში და შეწვით ცხიმში ორივე მხრიდან. გარნირად გამოიყენეთ შემწვარი კარტოფილი.
ღორის ხორცი სოკოთი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი