მომზადება:
მოზილეთ მაგარი ცომი 1 ჭიქა გამდნარ კარაქსა და 1.5 ჭიქა თბილ წყალში, დამატეთ 1/2 ჭიქა
შაქრის ფხვნილი.
დააფარეთ და დადეთ თბილად 1 საათი. შემდეგ ცომი დაყავით პატარ-პატარა ნაწილებად,
გააბრტყელეთ, ჩადეთ გული, მოუკარით თავი, გამოაცხვეთ ღუმელში.
გული :
მოშუშეთ 1.5 ჭიქა ფქვილი, 100 გრ კარაქში, დაუმატეთ 1 ჩ.ჭ შაქარი.
შოკოლადის ნამცხვარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი