შემადგენლობა:
გულსართისთვის:
მომზადება:
კვერცხი და შაქარი ავთქვიფოთ ერთად. დავამატოთ ვანილი, გოგრის პიურე და განვაგრძოთ თქვეფა,
ბოლოს დავამატოთ ფქვილი,დარიჩინი, მარილი და გამაფხვიერებელი, კარგად ავთქვიფოთ. მიღებული მასა
მოვათავსოთ პერგამენტიან საცხბო ფირფიტაზე, შევდოთ ღუმელში 180 გრადუზე დაახლოებით 15 წუთი.
კრემ-ყველი,კარაქი,შაქრის პუდრა, ვანილი და ფორთოხლის ცედრა ავთქვიფოთ კარგად.
მიღებული მასა წავუსვათ გამოცხვარ ცომს და გადავახვიოთ რულეტისებურად. გავაჩეროთ 10 წუთი და შემდეგ
დავჭრათ.
ყავის ნაყინი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი