ჰამბურგერი

შემადგენლობა:

მომზადება:

საქონლის ხორცი, ღორის ქონი და ნიორი ორჯერ გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დაუმატეთ 3ს.კ წყალი, პილპილი და მარილი. მიღებული მასისგან გააკეთეთ კატლეტები, ამოავლეთ დაფხვნილ ორცხობილაში, სწრაფად დაბრაწეთ ზეთიან ტაფაზე და შემდეგ ღუმელში სრულად მომზადებამდე.

კიტრი დაჭერით თხელ რგოლებად. პურები გაჭერით შუაზე. ერთ ნახევარს წაუსვით მდნარი ყველი და მოაყარეთ ხმელი ქინძი. მეორე ნახევარზე მოათავსეთ სალათის ფურცლები და კიტრის ნაჭრები.

პურის ყველიან ნაჭერზე მოათავსეთ კატლეტი და ზემოდან დააფარეთ კიტრიანი სა სალათიანი ნაჭერი.

ჰამბურგერი

4.5 (90%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

სააღდგომო კულიჩი





ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. სახელი*გვანცა says:

    დზაან მაგარიაა

დატოვეთ კომენტარი