შემადგენლობა:
მომზადება:
კარაქი, ყველი და ყავისფერი შაქარი ავთქვიფოთ ერთად, დავამატოთ ფქვილი, შვრია, ვანილის ექსტრაქტი,
მარილი, ცედრა და კარგად ავთქვფიოთ. მიღებული მასის ნახევარი მოვათავსოთ
საცხობ ფირფიტაზე და შევდოთ
ღუმელში 15 წთ . შემდეგ გამოვიღოთ, მოცვის ჯემს მოვასხათ ფორთოხლის წვენი, კარგად ავურიოთ და
წავუსვათ. ზემოდან მოვათავსოთ დარჩენილი ცომის მასა და შევდოთ ღუმელში 15-20 წთ.
ნამცხვარი თხილით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი