ხორცის სუპი ბრინჯით

მომზადება:

დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად 1 კგ მსუქანი,ძვლიანი ხორცი, მოხარშეთ.

ადუღებამდე მოადეთ ქაფი. ხარშვისას ჩაუამტეთ სიგრძეზე დაჭრილი 1 ც სტაფილო, ნიორი, დაფნა, ცხიმში

მოშუშული 2 თავი ხახვი ტომატით ან ბრინჯი, მარილი. რომ გამორთავთ დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი

მწვანილი. შეიძლება კარტოფილის გარეშეც.

ხორცის სუპი ბრინჯით

3.2 (63.16%) 19 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

თევზის წვნიანი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი