შემადგენლობა:
მომზადება:
ავიღოთ საქონლის ხორცი, რომელსაც თხლად და გრძელ ნაჭრებად დავჭრით და დავბეგვავთ. ზევიდან ორივე მხრიდან მარილსა და პილპილს მოვაყრით. ზეთს გადავუსვამთ და ხელით კარგად დავამუშავებთ. ეს მასა ტაფაზე დავალაგოთ. ხორცის შუაგულში პoმიდვრის საწებელი ჩავდოთ. საწებელს ზემოდან გახეხილი ყველი დავადოთ. ასევე მოვაყაროთ ნიორი, კამა, გრძლად დაჭრილი ბულგარული წითელი წიწაკა. მერე ამ ყველაფერს რულეტივით გადავახვევთ, დავამაგროთ ჩხირებით და ვწვავთ ნელ ცეცლხზე. ხორცი უფრო გემრიელი გამოვა, დაბეგვის შემდეგ ცოტა ხნით წითელ ღვინოში თუ გავაჩერებთ.
სამარხვო ქაბაბი კარტოფილით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი