შემადგენლობა:
მომზადება:
საქონლის რბილი ხორცი კარგად დავბეგვოთ, მოვაყაროთ მარილი, შავი პილპილი და კიდევ დავბეგვოთ. როცა ხორცი კარგად დაიბეგვება, გავშალოთ, რიგ-რიგობით მოვაყაროთ თხლად დაჭრილი ლორი, დაფქვილი წითელი წიწაკა, მოხარშული და მრგვლად დაჭრილი კვერცხი, დანაყილი ნიორი. გადავახვიოთ ხორცი რულეტივით, შევკრათ ძაფით, გადავიტანოთ კარაქიან ქურის ტაფაზე და ზემოდან გადავუსვათ ტომატი. გამოვაცხოთ ღუმელში საშუალო ტემპერატურაზე, ყოველ 10-15 წუთში გადავაბრუნოთ, რომ არ დაიწვას , თან რულეტის მიერ გამოყოფილი წვენი მოვასხათ.
ჟულიენი |