ხორცის ბურთულები

შემადგენლობა:

მომზადება:

ფარშს დავუმატოთ დამბალი, გაწურული შვრია, წვრილად დაჭრილი ხახვი, ნიორი მწვანილი,

გახეხილი ყველი, მდოგვი,კვერცხი და პომიდვრის სოუსი. მოვაყაროთ მარილი და პილპილი.

კარგად ავურიოთ და გავაკეთოთ კაკლის ზომის ან ოდნავ დიდი ბურთულები.

დავალაგოთ ღუმლის ტაფაზე და შევწვათ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში,

სანამ მოიბრაწება,დაახლოებით 20 წუთი.

გარნირად უხდება ბოსტნეულის სალათა, პიურე, პასტა ან ბურღუეული.

შეიძლება დაემატოს მზა ბოტნეულის წვნიანს და ა.შ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი ინდაური ჩირით





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*ირმა says:

    მომწონს თქვენი გვერდი

დატოვეთ კომენტარი