შემადგენლობა:
მომზადება:
ხორცი დაჭრათ პატარა ნაჭრებად და მოვხარშოთ. დავუმატოთ კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი და წვრილი
ვერმიშელი. ტაფაში მოვხრაკოთ ხახვი, ჩავამატოთ ტომატი და ვშუშოთ ნელ ცეცხლზე 3-4 წუთი. როცა
კარტოფილი და ვერმიშელი მოიხარშება, სუპს შევურიოთ ტომატიანი ხახვი, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი
კამა, მარილი და სუნელები.
გამომცხვარი თევზი ნიგვზის სატენით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი