შემადგენლობა:
მომზადება:
ნებისმიერი სახის ხილი, რაც მოგეპოვებათ, ეს იქნება ზამთრის თუ ზაფხულის ხილი, უნდა დაჭრათ წვრილად. ცალკე აიღებთ შაქარსა და ცოტა კონიაკს ან რომს. ამას ერთმანეთში გახსნით, შეურევთ ცოტაოდენ ლიმონის გახეხილ კანს ( ლიმონის ცედრას). ამ მომზადებულ მასას დაჭრილ ხილს ზევიდან გადაასხამთ.
კურაბიე ნიგვზით |
კარგიააააა
აუ ასე ადვილიააა..აბა ვცდიი
მართლა გემრიელია
კარგი იქნება?? რახაც არამგონიააა
მე გავაკეთე ძალიან კარგია
ძალიან კარგია