ხილის ჟელე

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხილის წვენში დავალბოთ ჟელატინი და 40 წუთი დავდგათ. ხილი პატარა ნაჭრებად დავჭრათ და გადავანაწილოთ ჭიქებში ან ფორმებში. ჟელატიანიანი მასა დავდგათ ცეცხლზე და მოდუღებამდე მივიყვანოთ,რომ კარგად გაიხსნას ( არ ადუღდეს), შემდეგ შევურიოთ სასურველი რაოდენობის შაქარი და დავასხათ ხილს. ჟელე გავაციოთ მაცივარში. სუფრაზე გატანის წინ ქოქოსის ფანტელით მოვრთოთ.

ხილის ჟელე

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ორცხობილები თხილით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი