შემადგენლობა:
მომზადება:
ხბოს მთლიანი ხორცი შევწვათ ზეთში ყველა მხრიდან, მოვასხათ ღვინო და ამოვაშროთ მაღალ
ცეცხლზე. ბოსტნეული გავრეცხოთ, დავჭრათ კუბიკებად და ჩავამატოთ ხორცს. კერძს დავუმატოთ
კუბიკებად დაჭრილი ღორის ქონი, შევაზავოთ მარილით,პილპილით. დავახუროთ ხუფი
და ვშუშოთ ყველაფერი ერთად ნახევარი საათი. დროდადრო ხორცი გადავაბრუნოთ. ხორცი
ამოვიღოთ ცალკე, სოუსი დავაბლენდეროთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. ჩავაბრუნოთ
მიღებული სოუსი ტაფაში, ჩავდოთ ხორცი და ვშუშოთ 15 წთ. ხორცი გადავიტანოთ თეფშზე,
დავჭრათ სასურვლე ზომებად, მოვასხათ სოუსი და მივიტანოთ სუფრასთან .
ბულგარული წიწაკა ბრინჯით |