შემადგენლობა:
მომზადება:
დაჭერით ხორცი ძალიან თხელ ნაჭრებად დ ამოავლეთ ფქვილში. გფცქვენით ერთი ხახვი და დაჭერით.
ტაფაში გაადნეთ კარაქის ორი ნაჭერი, შეწვით ნახევარი ხორცი და ხახვი, თან ურიეთ. ამოიღეთ ტაფიდან
ხორცი და ხახვი. პროცესი გაიმეორეთ მეორე ნახევრით. შეინახეთ ხორცი და ხახვი თბილად. დარჩენილი
ხახვი გაფცქვენით, დაჭერით და მოხრაკეთ კარაქში თხლად დაჭრილ სოკოსთან ერთად. დაამატეთ ხორცი
და შუშეთ დაახლოებით 5 წთ მაღალ ტემპერატურაზე
მეგრული ხარჩო |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი