ხბოს ფილე სოკოთი

შეადგენლობა:

მომზადება:

შეაზავეთ ხბოს ხორცი მარილით და პილპილით. ზეთი გააცხელეთ ქვაბში და ხორცი ყველა მხრიდან

შეაწითლეთ. დაამატეთ დაჭრილი ხახვი, სტაფილო, კანგაცლილი და დაჭრილი პომიდორი. შუშეთ

ბოსტნეული 5 წუთით, დაამატეთ 250 მლ ცხელი წყალი, დაფნის ფოთოლი, სოკო,ლიმონის ცედრა.

შუშეთ ხორცი 1-2 საათი, დროდადრო ზევიდან მოასხით წვენი.

ხორცი დაჭერით და თბილად შეინახეთ. შეავსეთ ნახარშის წვენი ცოტაოდენი წყლით, გაწურეთ და

შეასქელეთ ცივ წყალში გახსნილი მოშუშული ფქვილით. სოუსი ცალკე მიიტანეთ.

შეაფასეთ გვერდი