მარტივი და გემრიელი ღვეზელის რეცეპტი!
ცომისათვის:
შიგთავსისთვის:
მომზადება:
ხაჭო გაატარეთ საწურში და ათქვიფეთ კვერცხთან და შაქართან ერთად. დაუმატეთ ცხელ წყალში გახსნილი ვანილი.ცომისათვის შეუერიეთ ერთმანეთს დარბილებლი კარაქი, ფქვილი, დაუმატეთ შაქარი, სოდა და მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი.მარგარინწასმულ გასახსნელ ფორმაში ჩადეთ ფხვიერი ცომის ნახევარი, ზემოდან გაანაწილეთ ხაჭოიანი მასა და დააფარეთ ცომის მეორე ნახევარი.აცხვეთ 200 გრადუსზე 15-20 წთ.
ნაყინი მანგოთი |