შემადგენლობა:
მომზადება:
ხაჭო გაწურეთ. გაადნეთ კარაქი ან მარგარინი. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი და მოაყარეთ დაფხვნილი ორცხობილა.კვერცხის ცილა და გული გააცალკევეთ. ცილა ათქვიფეთ გამაგრებამდე. კვერცხის გული შეურიეთ გამდნარ კარაქს. დაუმატეთ შაქარი, 1 მწიკვი მარილი, შაქრიანი ვანილი, მანანის ბურღული, ცომის საფხვიერებელი და ქიშმიში.გარეცხეთ ლიმონი, გახეხეთ კანი და გამოწურეთ წვენი. ლიმონის ცედრა და წვენი შეურიეთ ცომს. დაუმატეთ გაწურული ხაჭო და კარგად მოურიეთ. შეურიეთ ათქვეფილი ცილა, ჩაასხით ცომი ფორმაში და აცხვეთ 1 სთ. გააგრილეთ და მოაყარეთ შაქრის პუდრა.
ქლიავის ნამცხვარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი