შემადგენლობა:
მომზადება:
ხაჭო გაატარეთ სახეხში, შეურიეთ ფქვილი, კვერცხი, მარილი, შაქარი და მოზილეთ მაგარი ცომი. ცომი გააბრტყელეთ 0,5-0,8 მმ სისქეზე, დაჭერით ჯერ 25 მმ სიგანის ზოლებად, შემდეგ კი – კვადრატებად, რომბებად ან სხვა სახის ფორმებად. დაჭრილი ცომი ჩაყარეთ ადუღებულ მარილწყალში და ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე 4-5 წთ. ამოტივტივებისთანავე ამოიღეთ ქაფქირით, დააწყვეთ ლანგარზე და წაუსვით კარაქი.სუფრაზე მიიტანეთ არაჟანთან ერთად.
პური ნივრით და ყველით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი