შემადგენლობა:
მომზადება:
კარგად გავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნითან ერთად, დავამატოთ ხაჭო. არაჟანში შევურიოთ სოდა-გახსნილი
ძმარში და ყველაფერი ეს კარგად ავურიოთ. დავამატოთ ვანილი, ცოტა მარილი, ფქვილი და მოვამზადოთ სქელი
არაჟნის სისქის ცომი.
გაცხელებულ ტაფაზე დავასხათ ზეთი და ზედ ს.კ-ით მოვათავსოთ თითო-თითო ცომი,
რომელსაც ალადიების ფორმა ექნება, დავახუროთ სახურავი და როცა შეიწვება, გადავაბრუნოთ.
.
ფენოვანი ხაჭაპური |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი