ხაში

შემადგენლობა:

მომზადება:

კარგად გარეხეთ საქონლის ჩლიქები და ფაშვი, დაჭერით საშუალო ზოის ნაჭრებად, მოათავსეთ ქვაბში,

დაასხით წყალი და ხარშეთ 4-5 სთ. ნახარში გაწურეთ საცერში ან მარლაში, დაუმატეთ რძე და ისევ დაასხით

მოხარშულ ჩლიქებსა და ფაშვს. ცხელი ხაში ამოიღეთ ღრმა თეფშებზე და გემოვნებისამებრ შეანელეთ

დანაყილი ნივრითა და მარილით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

პომიდვრის სოუსი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი