ხაში

 

შემადგენლობა:

მომზადება:

კარგად გარეცხეთ საქონლის ჩლიქები და ფაშვი, დაჭერით საშუალო ზოის ნაჭრებად, მოათავსეთ ქვაბში,

დაასხით წყალი და ხარშეთ 4-5 სთ. ნახარში გაწურეთ საცერში ან მარლაში, დაუმატეთ რძე და ისევ დაასხით

მოხარშულ ჩლიქებსა და ფაშვს. ცხელი ხაში ამოიღეთ ღრმა თეფშებზე და გემოვნებისამებრ შეანელეთ

დანაყილი ნივრითა და მარილით.

ხაში

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ხინკალი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი