შემადგენლობა:
მომზადება:
ხორცს მოვხარშავთ, მერე გადავწურავთ და ცალკე დავდებთ. იმ ნახარში კი წვრილად დჭრილ ხახვს ჩავაყრით და მოვთუშAვთ. ხორცსაც ცავამატებთ და ერთAდ უნდა მოითუშოს. ცალკე უნდა გვქონდეს გატარებული ნიგოზი, რომელსაც ტომატს, დანაყულ ნიორსა და ყველანაირ სუნელს სევურევთ. კარგად უნდა ავურიოთ. სემდეგ კი ქვაბში ჩავასხამთ, სადაც ხორცი და ხახვი ითუშება. ცოტა წყალს დავამატებთ და როგორც კი წამოსუღდება, ხარჩო მზად არის .
ბორში |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი