შემადგენლობა:
მომზადება:
რძე გავყოთ ორ ნაწილად. ნახევარი ავადღოთ, მერეში გავხსნათ სახამებელი და ნელ-ნელა ჩავასხათ ადუღებულ რძეში, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ. ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანში. მოვხრაკოთ კარაქში გაყავისფერებამდე, შევურიოთ რძეს, ხუფი მჭიდროდ დავახუროთ და ნელ ცეცხლზე ვადუღოთ კიდევ 25-30 წუთი. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, კარგად ამოვურიოთ, ჩავასხათ სასურველ ფორმებში და მოვაყაროთ დარიჩინი.
ატმის და ჩიას პუდინგი |