შემადგენლობა:
მომზადება:
სახამებელი გავხსნათ ცოტა რძეში. დარჩენილი რძე შევურიოთ შაქარს, დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ავადუღოთ.
კაკლის ლებანი გავჭრათ ოთხად, მოვშუშოთ კარაქში გაყავისფერებადმე, დავასხათ რძის სიროფი, დავტოვოთ
ნელ ცეცხლზე 10 წუთი. მოვასხათ სახამებელი, მოვურიოთ და წამოვადუღოთ. მიღებული მასა გადავიტანოთ
სასურველ ჭურჭელში, მოვაყაროთ დარიჩინი და მივიტანოთ სუფრასთან ცხელი.
ატმის ჟელე |
vgijdebi xalvazeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :* <3 <3 <3